Budžetom za narednu godinu, kako piše u nacrtu koji se nalazi na javnoj raspravi, za reprezentacije Opština Budva je planirala da izdvoji 100.400 eura

Opština Budva za ručkove planira 13 hiljada eura

Zgrada Opštine Budva, Foto: Vuk Lajović

Opština Budva zaključila je ugovor sa “Porto Budva company”, u čijim će restoranima i lokalu u narednoj godini za potrebe službe predsjednika lokalne uprave Mila Božovića moći da bude potrošeno gotovo 13 hiljada eura na ime protokola.

To piše u ugovoru o javnoj nabavci za potrebe pružanja ugostiteljskih usluga koji je nakon sprovedenog tendera, na kome je ova budvanska kompanija dostavila najbolju ponudu, zaključen krajem novembra.

Budžetom za narednu godinu, kako piše u nacrtu koji se nalazi na javnoj raspravi, za reprezentacije Opština je planirala da izdvoji 100.400 eura, dok je za službena putovanja opredijeljeno 64 hiljade eura.

Kao i ranijih godina, praksa je da Opština zaključuje ugovore sa poznatim budvanskim restoranima u kojima će na ime reprezentacije moći da budu organizovani gala večere i ručkovi za brojne delegacije i pojedince koji dolaze u službene posjete Budvi.

Source link: www.vijesti.me