Zastupnica iz Dačićeve stranke srčano brani predsjednika

Vučićevi poklonici sve više podsjećaju na Putinove. Jedna zastupnica traži zatvor za sve koji ga kritiziraju

FOTO: Screenshot Happy TV

Ana Grozdanović srpska je političarka, članica Socijalističke partije Srbije. Stranka je to na čijem čelu je Ivica Dačić i koja podržava rad predsjednika Aleksandra Vučića.

No, Grozdanović Vučića podržava toliko da je na svojem Instagramu pozvala da se kazni svakoga tko ostavi loš komentar protiv predsjednika Srbije. Prije pet dana je uz Vučićevu sliku na kojoj piše “Nitko nije jači od države”, objavila poduži apel.

“Svatko tko je išta planirao protiv predsjednika Aleksandra Vučića treba biti uhapšen. Treba se uvesti poseban zakon za one koji idu na predsjednika”, počela je.

‘Pa gdje ćete biciklom na Rusiju’

“Dok taj čovjek ne spava i gubi zdravlje da bi se izborio za državu i sve nas u njoj, neki koji su dokoni iz svojih kompleksa maštaju o napadu na predsjednika”, dodala je pa poručila: “Pa gdje ćete biciklom na Rusiju”, uz emotikon koji namiguje.

Ocijenila je kako je tužno da se “zbog stranih para koje u državu unosi njih par napada onaj koji treba narodu.” Dodala je da treba biti sram sve “koji udaraju na predsjednika i njegovu obitelj” te im poručila: “To znači da udarate na svoju zemlju Srbiju.”

Iskazala je punu potporu šefu države i to naglasila crvenim uskličnikom. “Uhapsiti sve te koji su ostali u scenama filma Lice s ožiljkom. Momci, to ima samo na filmu, a država je danas ozbiljna i nema prostora za vaše igranje”, kazala je i označila Vučića i njegovu stranku.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kažnjavala bi sve koji negativno komentiraju predsjednika

Istog dana je imala još jednu objavu, ovaj put sa svojom fotografijom. U njoj je zamolila sve svoje kolege zastupnike da “dignu glas i izbore se za zakon kojim bi se kaznio svatko tko ostavi loš komentar prema predsjedniku države.” Za ostale “ozbiljnije planove protiv predsjednika” je pozvala na još ozbiljnije kazne.

Na to poziva da se “dokoni nauče pameti” ali i da se “predsjednik na svaki mogući način zaštiti” pa dodala da se sve to radi planski, “da bi mu crpili energiju u trenutku kad su velike odluke pred njim.”

Ocijenila je kako će “ti hrabri momci”, vjerojatno misleći na one koji negativno komentiraju Vučića ili koji imaju spomenute “još ozbiljnije planove”, “taman pročitati tamo koju knjigu i malo se obrazovati, trenirati, čime će biti zadovoljniji sobom i razmisliti o svom budućem ponašanju.” Iako to nije precizirala, prema opisu zadnjih aktivnosti se čini da razmišlja o zatvorskim kaznama za neke Vučićeve protivnike.

View this post on Instagram

Članak se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

Source link: www.telegram.hr