"Kompletna današnja ujdurma, sa ciljem da se očuvaju fotelje, ali i borbe da dođu do njih oni koji još uvijek nijesu uspjeli zasjesti, pokazuje do kojih razmjera i granica doseže poriv i megalomanska želja za šakom vlasti isfrustriranih vječitih gubitnika sa crnogorske političke scene"

Klub poslanika DPS: Skupština ponovo postaje talac zakulisnih i perfidnih radnji partija trojne koalicije

Foto: DPS

Klub poslanija Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je da Skupština Crne Gore «ponovo postaje talac zakulisnih i perfidnih radnji partija trojne koalicije koja je nakon 30. avgusta 2020. zaustavila redovno funkcionisanje Crne Gore».

U saopštenju navode da se u tu situaciju došlo «samovoljom pojedinaca i nezapamćenim davanjem «pauze do daljnjeg» bez navođenja valjanog razloga i elementarnog pozivanja na neki od članova važećeg Poslovnika o radu Skupštine Crne Gore».

«Kompletna današnja ujdurma, sa ciljem da se očuvaju fotelje, ali i borbe da dođu do njih oni koji još uvijek nijesu uspjeli zasjesti, pokazuje do kojih razmjera i granica doseže poriv i megalomanska želja za šakom vlasti isfrustriranih vječitih gubitnika sa crnogorske političke scene», navodi se u saopštenju.

Dodaju da su građani posljednje dvije godine «na najbolji način vide da oni kojima su dali svoje povjerenje ne vode računa o državnom interesu već isključivo rade u korist čuvanja privilegija».

Source link: www.vijesti.me