Vučić se sastao sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije zbog utakmice Srbija-Nemačka

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da se danas sastao sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Milanom Mojsilovićem sa kojim je, kako je tvrdi, izgradio prijateljstvo i poverenje, ali da je povod današnjem susretu bila košarkaška utakmica Srbija-Nemačka u kojoj su, kao je ocenio, „naši pregazili domaćina“.

„U poslednjim godinama profesionalne saradnje sa Milanom Mojsilovićem, načelnikom Generalštaba Vojske Srbije, stvorili smo iskreno prijateljstvo i međusobno poverenje“, objavio je predsednik Srbije Vučić na Instagram nalogu budućnostsrbijeav.

Vučić je naveo da su pričali i „o drugim temama“, stavljaući tri tačke na kraju poruke.

„Verovali ili ne, glavni razlog našeg večerašnjeg susreta je bila utakmica Srbija – Nemačka, u kojoj su naši pregazili domaćina“, naveo je Vučić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Do susreta Vučića i Mojsilovića dolazi uoči za nedelju najavljenog obraćanja naciji i, prethodno, susreta sa predstavnicima Srba sa Kosova.

Vučić je sastanak sa predstavnicima Srba sa Kosova zakazao posle pregovora u Briselu sa Aljbinom Kurtijem, pod pokroviteljtsvom EU i u organizaciji šefa diplomatije Evropske unije Đuzepa Borelja, specijalnog izaslanika EU Miroslava Lajčaka i specijalnog izaslanika za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Source link: www.danas.rs