"Nakon što su Đukanović, Bečić, Konjević i Šehović srušili vladu koja je krenula sa hapšenjem korumpiranih funkcionera i beskompromisno ušla u borbu protiv kriminala, sada oni treba da dogovaraju novu Vladu", navode iz GP URA

URA: Izbori najpoštenije rješenje, građani da sude o dogovoru Demokrata i DPS-a

Foto: URA

Iz Građanskog pokreta URA poručili su «novoj parlamentarnoj većini» da je izlazak na izbore najpoštenije rješenje za trenutnu političku situaciju.

«Građanski pokret URA nudio je rekonstrukciju 43. Vlade sa partijama koje nijesu podnijele inicijativu za izglasavanje njenog nepovjerenja u Skupštini Crne Gore, što je od strane Demokrata i njihovog lidera Alekse Bečića odbijeno i to nakon što je prethodno sa Milom Đukanovićem dogovorio rušenje Vlade», saopštili su iz GP URA.

Kazali su da je stav te stranke jasan.

«Nakon što su Đukanović, Bečić, Konjević i Šehović srušili vladu koja je krenula sa hapšenjem korumpiranih funkcionera i beskompromisno ušla u borbu protiv kriminala, sada oni treba da dogovaraju novu Vladu. Što se URE tiče ono što možemo poručiti novoj parlamentarnoj većini jeste da je najpoštenije da se ode na izbore na kojima će građani suditi o dogovoru Demokrata i DPS-a», dodaje se u saopštenju.

Source link: www.vijesti.me