Premijer je u rekonstrukciju pozvao "sve ostale", ističući manjinske partije, Demokratsku Crnu Goru i Demokratski front (DF)

Abazović za TV Vijesti: Ukoliko Vlada ne padne, u ponedjeljak kreće velika rekonstrukcija

Abazović, Foto: Vijesti

Premijer Dritan Abazović kazao je da «svi koji žele da Crna Gora nastavi borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, koji ne žele da se poništi Temeljni ugovor, da se zaustavi evropski put neće podržati inicijativu za nepovjerenje Vladi».

Gostujuću u Vijestima u pola 7 na Televiziji Vijesti, Abazović je kazao da što se tiče sjednice Skupštine 19. avgusta da je «sutuacija jasna».

«Relaksirano čekam 19. avgust. Vlada je ispoštovala sve obaveze iz sporazuma, ostale su tri tačke koje su u nadležnosti parlamenta. Ako neko želi da vrati mehanizam u ruke onih koji zbog finansijskih centara žele destabilizaciju to podrazumijeva odgovornost. Ukoliko Vlada ne padne u ponedjeljak kreće velika rekonstrukcija», rekao je Abazović.

Kazao je da su u rekonstrukciju Vlade, ako ne padne u petak, pozvani svi «osim ovih koju su sami sebe isključili», misleći na Demokratsku partiju socijalista (DPS) i Socijaldemokratsku partiju (SDP).

Source link: www.vijesti.me