Premijer je dodao da je ministar najavio nadzor i da će DORH provesti izvide

Plenković o Matijanićevoj smrti: 'Uvijek je grozno kad netko umre tako mlad. Treba sve ispitati'

Predsjednik Vlade Andrej Plenković dao je izjavu za medije u Sinju. Gradonačelnik Sinja Miro Bulj poželio je dobrodošlicu svim gostima, dodajući da ga vladin protokol izbjegava. Na njegove izjave osvrnuo se i premijer.

“Neki dan nas je toliko nahvalio da sam računao da ne treba ponavljati da u Sinju ide aglomeracija vrijedna nešto manje od 500 milijuna kuna, kružni tokovi… Drago mi je da se hvali tim projektima, a sve su to projekti Vlade RH. Vidjet ću s ostalim uzvanicima na prijemu”, kazao je premijer.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući požar na Hvaru, kaže da su angažirani i kanaderi. Osvrnuo se i na informaciju da je jedna osoba stradala. “Očito se radilo o nesretnom slučaju koliko ja razumijem”, rekao je i izrazio sućut obitelji.

Izrazio sućut

Komentirao je i smrt novinara Vladimira Matijanića te je izrazio sućut. “Uvijek je grozno kad netko umre tako mlad. Treba sve ispitati, ministar je najavio da će provesti nadzor, DORH isto provodi izvode. Sad nemam informaciju koja bi bila dodana vrijednost ovome što smo pročitali medijima.”

Osvrnuo se i na nove cijene goriva od sljedećeg tjedna, potvrđujući da slijedi osjetno pojeftinjenje. “Dobra vijest za vozače, dobra vijest je da pada cijena naftnih derivata.”

Source link: www.telegram.hr