Bez vode je jutros ostao dio građana u Ulici Milke Trnine

Holding u 3 dana više od 10 puta morao popravljati vodovodne cijevi, sad je puklo na Peščenici

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Problemi zagrebačkog vodovoda se nastavljaju. Jutros je ponovno puknula cijev, ovaj put na Peščenici. Bez vode je ostao dio građana u Ulici Milke Trnine, izvijestio je Zagrebački Holding dodavši kako je opskrba pitkom vodom osigurana autocisternom.

Iz Holdinga navode kako bi radovi trebali završiti do 12 sati.

Članak se nastavlja ispod oglasa

‘Puknuća su dio svakog sustav’

Jučer je u Zagrebu također došlo do puknuća cijevi i to na dvije lokacije. Bez vode su ostali korisnici u ulici Galovići na Črnomercu te građani u Ulici Jure Turića u Sesvetskoj Sopnici. U jučerašnjoj obavijesti o puknuću cjevovoda u Sesvetskoj Sopnici, Zagrebački Holding je poručio kako su puknuća dio sustava.

“Puknuća cjevovoda i ostale vrste kvarova dio su svakog vodoopskrbnog sustava, a naše službe ulažu napore kako bi našim građanima u najkraćem roku omogućile normalizaciju vodoopskrbe. Sve kvarove otklanjamo unutar par sati od zatvaranja vode do uspostave redovne opskrbe vodom”, izvijestili su iz Holdinga.

Na stranicama Holdinga vidljivi su podaci o posljednjih 13 radova koje su izvodili na vodovodnom sustavu – od toga samo jedan nije bio sanacija puknuća cijevi. Tih 13 radova su svi izvršeni od 29. lipnja do danas.

Source link: www.telegram.hr