Prilično nadrealna objava

HDZ-ovci neukusno likuju nakon rezultata CRO Demoskopa: pišu o Kremljenku, Grmuljatoru i Raspušenku

FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nakon što je jučer objavljeno najnovije istraživanje javnog mnijenja, CRO Demoskop, na Facebooku se oglasio HDZ. Istraživanje je pokazalo kako HDZ-u podrška raste drugi mjesec za redom, dok su SDP i Možemo u padu, što su iz vladajuće stranke očito shvatili kao povod za likovanje.

Tako je HDZ ponosno objavio da ima dvoznamenkastu prednost pred SDP-om, dok su Možemo nazvali strankom “Ne Možemo.” Potom su zaredali s uvredljivim epitetima koje su podijelili konkurentskim strankama i njihovim čelnicima.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Pisali o Kremljenku, Grmuljatoru, Raspušenku i svadljivom Puljku

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Dvoznamenkasta prednost spram SDP-a! CRO Demoskop: HDZ premoćno vodi & nastavlja rasti, a „NE Možemo“ i MOST i dalje padaju. SDP je – potonuo! Razliku u odnosu na partiju posrnulog Peđe Grbina & LNG komesarke Mirele Ahmetović povećali smo u mjesec dana za čak 1,5 postotna boda – s 8,6 na 10.1 posto!

Prema istraživanju RTL.hr, čudnovata družina „Malog Kremljenka“ Nine Raspušenka & Nikole Grmuljatora od siječnja je izgubila impresivnih 3,3 posto. Domovinski pokret standardno se mota oko izbornog praga, a Centar dežurnog svadljivca Ivice Puljka mora se zadovoljiti s – 2 posto”, poručili su.

Dvoznamenkasta prednost spram SDP-a! CRO Demoskop: #HDZ premoćno vodi & nastavlja rasti, a „NE Možemo“ & MOST i dalje…

Posted by HDZ – Hrvatska demokratska zajednica on Sunday, June 5, 2022

Source link: www.telegram.hr