Poslanik Demokratskog fronta je rekao da je odlaganje izbora bježanje od izborne volje i da je zakon nevalidan. Istakao je da su u DF-u saznali da se ovakav plan spremao od novembra, i unutar parlamentarne većine.

Bulatović: Vlada od juče počela da pada, pokazana evidentna veza policije i mafije

Foto: Željka Vučinić

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Predrag Bulatović kazao je da je Vlada od juče počela da pada i da će potrajati nekoliko mjeseci, s obzirom da je poslednjim dešavanjima u bezbjednosnom sektoru, pokazana evidentna veza policije i mafije.

«Potreban je dogovor snaga koje su čiste, koje nemaju veze sa kriminalom. Ovo što se poslednjih dana dešava je udar na dio DPS-a, zna se kojeg»,rekao je Bulatović na sjednici Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu.

Na Odboru se raspravlja o dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi, kako bi se odložilo održavanje lokalnih izbora u više opština za 30. oktobar ove godine.

Šef kluba Crno na bijelo (CnB) Miloš Konatar je u ime predlagača kazao da nema jednog šefa kluba koji nije potpisao ovakav predlog zakona za objedinjavanje i odlaganje izbora.

Source link: www.vijesti.me