Denis Tot doveden je u bolnicu u ranim jutarnjim satima u petak. Dvije osobe su privedene, treća je u bijegu

Hrvatski rukometaš, pronađen mrtav u Skoplju, umro je od premlaćivanja

FOTO: AFP

Hrvatski rukometaš Denis Tot ipak je preminuo od posljedica premlaćivanja i zadobivenih udaraca, tvrdi makedonski list Večer. Tot (27) je preminuo u petak u bolnici nakon što je u ranim jutarnjim satima u petak doveden bez svijesti nakon zabave u jednom noćnom klubu u Skoplju.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Iako je prvotno zaključeno da je rukometaš RK Butela preminuo od srčanog udara, ipak je vještačenje koje je jutros napravljeno nakon obdukcije Totova tijela utvrdilo nasilnu smrt, donose makedonski mediji.

Izvor je za to dobio i potvrdu od tužiteljstva, dodajući da su dvije osobe već privedene, a treća je u bijegu. Kao dokaz pribavljeni su odgovarajući video zapisi s događaja na kojem se Tot i ostali sudionici tučnjave bili u istom društvu u noćnom klubu.

Pronađen u parku

Tijelo mladog rukometaša u obližnjem parku vidio je jedan od djelatnika u diskoteci te je odmah pozvao hitnu pomoć.

Denis Tot je rođen u Đakovu, gdje je započeo rukometnu karijeru i tamo igrao do 2015., kad je prešao u španjolski Ademar Leon. Nakon sezone u Španjolskoj vratio se u Hrvatsku, gdje je igrao za Poreč i Bjelovar, a potom se ponovno okušao u inozemstvu igrajući za austrijski Bruck.

Od tamo je preselio u makedonski Ohrid u kojem je proveo dvije sezone, da bi potom došao u skopski Butel, klub koji se trenutno nalazi iza Eurofarm Pelistera i Vardara 1961 na ljestvici prvenstva Sjeverne Makedonije.

Source link: www.telegram.hr