“Berane sad”, kojem smo dali podršku uspjelo je da dokaže da je veći potencijal od pojedinačno bilo kojeg konstituenta DF-a. Da je DPS napokon doživio ono što se predviđalo, jedan veliki poraz”, poručio je potpredsjednik Vlade

Foto: Printscreen/Vlada CG

Rezultati izbora u Beranama i Ulcinju su veliki poraz onih koji predstavljaju konstituente manjinske vlade, kazao je predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić.

On je istakao i da političari uvijek mogu poraz da pretvore u pobjedu, komentarišući izjavu mandatara i lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića, koji je kazao da je Crna Gora, nakon lokalnih izbora u Beranama i Ulcinju, korak bliže formiranju manjinske vlade.

“Mislim da je ovo jedan veliki poraz onih koji predstavljaju konstituente manjinske vlade i da im to nikako ne daje za pravo da im lokalni izbori izbori budu mjera manjinske vlade”, rekao je Krivokapić za Televiziju Crne Gore.

Prema njegovim riječima, manjinska vlada je neustavna, dogovorena na pogrešan način, koncipirana bez principa i «predstavlja prevaru izborne volje građana od 30. avgusta 2020. godine».

Source link: www.vijesti.me