Ruski politolog: Napast ćemo vas nuklearkama, Varšava će nestati u 30 sekundi

Izvor: sc

Sergej Mikejev, koji se naziva ruskim politologom, održao je bijesan govor na Putinovoj propagandnoj državnoj televiziji Kanal 1 prije dva dana u kojoj je Europi prijetio nuklearnim oružjem. Isječak njegovog nastupa objavljen je na društvenim mrežama, a može se vidjeti kako bijesno prijeti europskim zemljama.

“Europi, Europi, postoji jedna jednostavna stvar koju moramo reći Europi. Napast ćemo vas nuklearnim oružjem ako okupite nekakav mirovni kontingent s NATO-om ili ga odlučite premjestiti negdje drugdje… To će onda biti nuklearni rat”, vikao je Mikejev.

“Bravo, Poljaci. Od vaše Varšave u 30 sekundi neće ostati ništa”

“Bravo, Poljaci, od vaše Varšave u 30 sekundi neće ostati ništa. Hrabri Nijemci, hrabri Estonci, hrabri Baltik. Kad smo kod hrabrog Baltika, znam da postoje ozbiljni problemi u Kalinjingradu na granici. Možda treba uspostaviti humanitarni koridor do Kalinjingrada. Zašto ne?” govori.

“Čini mi se da se zemlje koje zovemo Litva i Poljska ponašaju previše hrabro. Previše hrabro! A ne razumiju da ih možemo riješiti mnogo brže od ovoga što smo započeli u Ukrajini. Zato što je problem koridora stvar lokalne vojne operacije, a to je mnogo lakše riješiti od onoga što smo započeli u Ukrajini”, rekao je.

Source link: ba.n1info.com