Николовски: Во земјава има доволно залихи на жита

Во земјава има од 45 до 50 илјади тони залихи на пченица, според податоците од контролите на државниот инспекторат за земјоделство, изјави министерот за земјоделство Љупчо Николовски.

Source link: www.24.mk