Šta radi tehnički ministar Nebojša Stefanović dok počinje suđenje Belivukovoj gupi i policajac osuđen za Savamalu javno govori?

Foto: FoNet/MOD

Ministar odbrane u tehničkom mandatu, Nebojša Stefanović, ovih dana ako se pogleda njegov Tviter nalog malo radi i pravi planove za budućnost, malo je u kampanji, a pomalo i veliča predsednika SNS Aleksandra Vučića, sa kojim je doskora, kako je delovalo, bio u tihom ratu.

A sve to dok se priprema suđenje ozloglašenoj grupi Veljka Belivuka, sa kojim je prema optužbama čak i članova SNS i mediaj bliskih vlasti šurovao u rušenju Vučića, ali i dok javnost s pažnjom sluša prvo javno obraćanje policajaca Gorana Stamenkovića– jedinog osuđenog u slučaju nelegalnog rušenja u Savamali, koji otkriva kako su ga ljudi iz vlasti naterali da preuzme krivicu za ovaj slučaj, a u vreme dok je Stefanović bio ministar policije.

Ministar Stefanović je danas čestitao 8. mart „svim damama“ uz fotografije žena u vojničkim uniformama i kako jednoj od njih uručuje cveće.

On je napisao:“Važnost uloge žene u svim segmentima života pokazala se više puta kroz istoriju. Oduvek ste uspevale da trijumfujete na svim poljima, kao majke, bake, sestre, supruge, oficiri, naučnice, doktorke, umetnice…Svim damama srećan Osmi mart, neka svaki dan u godini bude vaš praznik!“

 

A juče je pravio planove za naredni period, možda se nadajući da će, ipak posle svega, zadržati funkciju na kojoj je, iako za to nema puno osnova.

Moguće je i da će Stefanović i biti tu da planove realizuje budući da svako formiranje vlade, ukoliko je budu pravili naprednjaci, ume da potraje.

Punu podršku pružio je Vučiću, koji mu je nedavno ljudski oprostio sve oprostio, kada je u nedelju Predsedništvo SNS odlučilo da im Vučić bude kandidat za predsednika.

On je uz nekoliko fotografije napisao: „Energičnim radom posvećeno je gradio i očuvao snažnu i slobodnu Srbiju. Ubeđen sam da će građani do sada najvećom podrškom, u prvom krugu izbora, pokazati da poštuju njegov rad i rezultate i potvrditi da žele da on vodi našu zemlju i u narednom mandatu!“

Nekoliko dana ranije bavio se Vučićevim protivkandidatom Zravkom Ponošem, kadidatom „Ujedinjene Srbije za pobedu“.

„Posle današnje izjave Zdravka Ponoša o tome kako vidi Srbiju u budućnosti, jasno je da je vidi kao kuću. Kuću Velikog brata. A svi znamo ko je Ponošev Veliki brat… samo što smo taj film već gledali i ljudima u Srbiji se nije svideo“, napisao je tehnički ministar baveći se kampanjom.

Pošto su mu neki korisnici Tvitera odgovorili i on se opet oglasio:“Eto… Čim spomenem Ponoševog Velikog brata, a da mu ni ime ne izgovorim, javlja se prvi iz dežurnog para. Sve mi se čini, sad će i drugi…Ovaj ulazi u kuću 100%“

Source link: www.danas.rs