Funkcionerima partija je rečeno da vide kakvo je raspoloženje u opštinskim odborima kada su u pitanju svi apsekti formiranja manjinske vlade — od blokada do ostalih vidova vaninstitucionalnog pritiska

DF sprema akcije: Blokada upozorenja početkom sedmice

Sa ranijih protesta DF-a, Foto: BORIS PEJOVIC

Demokratski front će početkom sljedeće sedmice organizovati blokadu saobraćajnica, kao što je i najavljivao u znak protesta protiv izdaje izborne volje, odnosno rezultata parlamentarnih izbora u avgustu 2020. godine.

Planirano je da to bude jednosatna blokada ključnih saobraćajnica u znak upozorenja, najvjerovatnije u Podgorici, Budvi, Beranama, Nikšiću — većim opštinama i onim gdje Front ima jače odbore, saznaju “Vijesti”.

O tome se odlučivalo na sjednici u Podgorici sredinom ove sedmice, kada su u centralu pozvani predsjednici opštinskih odbora partija članica koalicije Demokratskog fronta.

Funkcionerima tih partija je rečeno da vide kakvo je raspoloženje u opštinskim odborima kada su u pitanju svi apsekti formiranja manjinske vlade — od blokada do ostalih vidova vaninstitucionalnog pritiska.

Source link: www.vijesti.me