Mirković (SNS): Popović priča besmislice jer je ‘marioneta’ Dragana Đilasa

Foto: Screenshot Youtube SNS Voždovac

Srpska naredna stranka (SNS) poručila je da je predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović izrekla „laži i besmislice“ kad je danas optužila gradsku vlast, za koju je rekla da je „štetočinska“.

„Reći za projekte, koji čine život građana Beograda kvalitetnijim i boljim, da su nepotrebni je skandalozno“, rekao je Član Glavnog odbora SNS Aleksandar Mirković, u pisanoj izjavi, nazivajući Popović „marionetom Dragana Đilasa“ .

On je naveo da je uveren da će građani na izborima poverenje dati listi „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“.

„Zbog predanog i marljivog rada, zbog postignutih rezultata, zbog ispunjenih obećanja, zarad lepše slike našeg grada i Srbije, ali i zbog vizije Vučića o daljem razvoju Beograda i Srbije, verujem da će građani pružiti podršku Vučiću i SNS, jer napredak Srbije i Beograda ne sme da stane“, rekao je Mirković.

Predstavnici Stranke slobode i pravde (SSP) i Narodne stranke, Mila Popović i Marina Lipovac Tasković, pozvali su građane da izađu na izbore i „oteraju ovu štetočinsku vlast u političku penziju“, upozorivši Beograđane da odbornici vlasti na današnjoj sednici nameravaju da zaduže grad za novih 35 miliona evra.

Popović je nabrojala, kako je rekla, niz „štetočinskih poduhvata“ ove vlasti, „rađenih protiv interesa građana, nestručno, ekološki problematičnih“.

Source link: www.danas.rs