Svom snagom se pridržavala za stup da ostane na zemlji

Ovo izgleda dosta strašno: olujni vjetar u Makarskoj zamalo otpuhao ženu s benzinske postaje

FOTO: Screenshot: Prometne zgode i nezgode

Društvenim medijima se danas počeo širiti video koji je nastao u Makarskoj u ponedjeljak, a koji prikazuje nestvarnu scenu u kojoj snažan vjetar gotovo otpuhuje ženu koja na benzinskoj postaji stoji uz automobil. U jednom naletu vjetra vidi se kako se žena pridržava prvo za stup a onda za metalni stupić kako bi ostala na mjestu.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kao da taj prizor nije dovoljno strašan u isto vrijeme se na cesti nekoliko metara dalje vidi i teretni kamion čiji stražnji kraj vjetar diže u zrak i naginje u stranu. Video je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode uz kratki opis kako se sve dogodilo na jednoj benzinskoj na izlasku iz Makarske.

Nevrijeme u Makarskoj

Lako za teretnjak, skoro je curu odnijelo 😮Izlaz iz Makarske prije dva dana

Posted by Prometne zgode i nezgode on Wednesday, February 9, 2022

Tog dana su na snazi bila upozorenja za olujni vjetar

U ponedjeljak je u Dalmaciji na snazi bilo narančasto upozorenje Meteoalarma za vjetar na području Velebitskog kanala i Dalmacije. DHMZ je tada najavljivao da jak i vrlo jak sjeverni vjetar u buru u Dalmaciji s najjačim udarima do 100 kilometara na sat. Društvenim mrežama su se tada širile snimke pijavica i olujnog vjetra koji razbacuje kontejnere za smeće okolo.

Cijelu Dalmaciju je tada zahvatila hladna fronta praćena obilnom kišom, a u sjevernijim dijelovima Dalmacije i tučom. U višim područjima dalmatinskog zaleđa bilo je i snijega, a pijavica je zabilježena i kod Splita.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Još jedan video jutrošnje pijavice kod Benkovca 😲😮🎥 Ivana Luna Tomičić

Posted by Neverin on Monday, February 7, 2022

Source link: www.telegram.hr