Šef dalmatinskog HDZ-a napao Milanovićevog glasnogovornika: ‘Bahat je i nekulturan! Neka odgovori gdje mu se šef nalazi‘

Ante SanaderDamjan Tadić/Cropix

Politički tajnik HDZ-a Ante Sanader večeras je komentirao informaciju medijskih portala da je predsjednik Milanović viđen na skijanju u Italiji te odgovor s Pantovčaka da predsjednik nije na odmoru, istaknuvši da je  glasnogovornik Pantovčaka izbjegao odgovoriti — gdje mu se šef odmara.

Pojedini medijski portali u subotu su objavili da je predsjednik Republike Zoran Milanović viđen na skijanju u Italiji, a na novinarske upite glasnogovornik Ureda predsjednika RH odgovorio je da Milanović nije na odmoru.

«Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara!  Pa gdje je odjednom nestao  #samoodgovoritenapitanje?», komentirao je večeras na svome Facebooku politički tajnik HDZ-a, saborski zastupnik Ante Sanader.

«Umjesto da se pravi nevješt — i to loše — neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima», naveo je HDZ-ov politički tajnik, dodavši da «dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske.”
 

Source link: slobodnadalmacija.hr