Vučić: Raduju se mom povlačenju sa čela SNS, nisam doneo odluku o predsedničkoj kandidaturi

Foto: FoNet/ Milica Vučković

Ljudi se najviše raduju mom povlačenju, tako da ne moraju dalje ni da pričaju o tome. Rekao sam već, da, naravno, to sam rekao i na skupštini stranke ne znam zašto bi to sad bila vest.

To je rekao predsednik Aleksandar Vučić upitan da li se povlači sa čela stranke, u intervjuu za televiziju Pink, koji je dao sa, kako je najavljeno, eksluzivne lokacije, to jest iz novog Štadlerovog voza.

Na pitanje da li je doneo odluku da li će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima, on je rekao da još uvek nije, te da u Srpskoj naprednoj stranci sagledavaju sve, da sada imaju više činjenica, da znaju ko će biti većina kandidata.

– Znamo mi i one koji planiraju da se kandiduju, a još uvek nisu izašli sa kandidaturom – rekao je Vučić.

Na pitanje da prokomentariše eventualnu kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije, Vučić je kazao “čestitam im na odluci”, i dodao da se ne boji poraza, da se bori za pobedu, a da se boji toga da ne ukalja obraz.

– Očekujem da pobedimo i borićemo se radom i rezultatima. Ja čestitam kandidatima, to su ozbiljni kandidati, ima ih već mnogo, gospodin Obradović, Vuletić, Ponoš, Škoro. Mnogo je do sada ozbiljnih kandidata istaklo svoje kandidature i moćne političke organizacije stoje iza toga – rekao je Vučić.

Source link: www.danas.rs