Ставот на Кирил Петков дека не постои македнско малцинство во Бугарија останува непроменет

Дали новиот бугарски премиер Кирил Петков ќе го смени ставот — за Македонците во Бугарија и дали генерално ќе се смени политиката на негирање на македонскиот идентитет?

Source link: www.24.mk