"Imamo enorman rast broja nezaposlenih, a Izvještaj o napretku je nikada gori. Parlament je od odbijanja razgovora sa opozicijom, došao u fazu da ni parlamentarna većina ne razgovara između sebe", naveo je potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Bojan Zeković

Zeković: Umjesto lošeg DPS-a, dobili gore kopije

Foto: Boris Pejović

U Crnoj Gori su nakon 30 godina promjene bile nephodne, ali je njihov karakter katastrofalan, ocijenio je potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Bojan Zeković.

On je rekao da je od razložnih kritika loših praksi i zloupotreba bivše vlasti, Crna Gora došla u situaciju da su nekadašnji kritičari takvo ponašanje ne samo usvojili, već u svojoj dugogodišnjoj gladi za funkcijama, učinili još gorim

„Umjesto loše Demokratske partije socijalista (DPS), dobili smo gore kopije nazadnih uvjerenja, koji misle da se njihovo licemjerstvo i zloupotrebe ne vide kada se zavuku ispod mantije“, kazao je Zeković agenciji MINA.

On smatra da se osim nekoliko pozitivnih aktivnosti u sektoru bezbjednosti, teško može šta pohvaliti u prvoj godini nove vlasti.

Source link: www.vijesti.me