"U narednoj godini se očekuju reformski projekti, koji će kao prioritetni zadatak imati jačanje ekonomije, podizanje standarda građana i očuvanje izborne volje, jer su upravo građani jasno i nedvosmisleno na izborima 30. avgusta prošle godine rekli „zbogom“ pustošenju i devastiranju Crne Gore"

Bečić i Krivokapić: U narednoj godini građane očekuje podizanje standarda života i očuvanje izborne volje

Foto: Skupstina.me

Predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, posjetio je Skupštinu Crne Gore, kojom prilikom ga je predsjednik Skupštine, Aleksa Bečić, upoznao sa dostignućima 27. saziva Skupštine Crne Gore.

Kako je saopšteno iz Kabineta predsjednika Skupštine, prilikom obilaska kompletnog zdanja, dva predsjednika su zajednički konstatovali da je crnogorski Parlament u potpunosti modernizovan i obnovljen, da je umnogome ojačana njegova zakonodavna, kontrolna i nadzorna uloga, te da je najtransparentniji parlament u regionu, uključujući tu i države članice EU, Sloveniju i Hrvatsku, tako da služi na ponos svima koji u njemu borave, ali i državi Crnoj Gori i njenim građanima.

Bečić i Krivokapić: U narednoj godini građane očekuje podizanje standarda života i očuvanje izborne volje

foto: Skupstina.me

«Predsjednik Skupštine je informisao premijera o uvedenim novinama, predstavljajući savremenu opremu za direktan prenos aktivnosti skupštinskih radnih tijela, kao i poboljšanim uslovima za boravak i rad predstavnika medija i svih koji izvještavaju iz Skupštine, uz obilazak modernizovanih press pozicija i skupštinskog hola», navodi se u saopštenju.

Source link: www.vijesti.me