Sestra čovjeka koji je napravio incident u avionu: Sulejman ne mrzi Srbe

Izvor: sc

Sestra Sulejmana Imamovića, koji je juče napravio haos u avionu koji je sleteo na Beogradski aerodrom, tvrdi da njen brat ne mrzi Srbe već da je burno reagovao zbog straha od letenja!

Imamović je napravio incident kad je avion na letu Danska -Tuzla zbog loših vremenskih uslova morao da sleti u Beograd. Počeo je da prijeti i da psuje.

“Ono nije bio moj brat! Ja ga takvog ne prepoznajem. Nisam ni mogla da gledam ono, kazala je sestra.

Dodala je  da Imamović nije nacionalista i da su vijesti i komentari o tome da je učestvovao u ratu 90-ih lažne jer je još početkom 1990. godine otišao u Dansku.

“Moj brat nije nacionalista. Druži se sa Srbima u Danskoj. Ja sam bila kod njega u gostima ljetos i da je takav ne bi ga ljudi onoliko poštovali. On se plaši aviona. Jedva ga je porodica ubjedila da krenu avionom” rekla je sestra za Kurir.

Naglašava da njihova porodica ni dok su živjeli u Zavidovićima nije imala problema sa Srbima. Takođe, napomenula je da Sulejman sa porodicom već 30 godina živi u Danskoj, a da je ona 25 godina u Sjedinjenim Američkim Državama.

– Mi smo rodom iz Zavidovića. U našem naselju bilo je dosta Srba. Nikad nikakav problem nije bio. Srbi su nam pomagali i mi njima. Ono što je brat psovao, to nije bio on. Ono je samo od straha i paranoje. Kad je saopšteno da će avion da prinudno sleti u Beograd, on je spavao i tada se probudio. Uplašio se. Poblijedeo je od straha. Nije bio pri sebi. Nikada ne bi opsovao nikoga, a kamoli na nacionalnoj osnovi. Ne bi takvu bruku svojoj deci napravio” kroz suze i jecaje ispričala je  Sulejmanova sestra.

Podsjetimo, Sulejman Imamović je uhapšen nakon incidenta koji je izazvao u avionu, a danas je pušten iz pritvora a krivični proces protiv njega nastaviće se u Danskoj čiji je državljanin.

Source link: ba.n1info.com