Policija je objavila detalje, izmjereno mu je 1,28 promila alkohola u krvi

Muškarac koji je metalnom šipkom pretukao suprugu i udario vlastitu bebu prijavljen za pokušaj teškog ubojstva

FOTO: PIXSELL

Policijska uprava međimurska dovršila je istraživanje strašnog događaja od ovog vikenda, kada je muškarac metalnom šipkom pretukao ženu i udario novorođenče. Sve se dogodilo u subotu kada je 27-godišnjak u Piškorovcu oko 13:30 sati pod utjecajem alkohola (policija javlja da mu je izmjereno 1,28 grama po kilogramu) u kući prvo verbalno napao nevjenčanu suprugu koja je u naručju držala dvoje djece.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Potom je metalnim predmetom izudarao suprugu po tijelu te je u jednom trenutku udario mlađe, svega 20 dana staro dijete. Njima je liječnička pomoć pružena u Županijskoj bolnici Čakovec gdje je utvrđeno da su supruga i dijete lakše ozlijeđeni. Starije dijete, javlja policija, nije ozlijeđeno.

Osumnjičen za nasilje u obitelji i pokušaj teškog ubojstva

Muškarac je uz uporabu sredstva prisile uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. Policija javlja kako se sumnja da je muškarac počinio kaznena djela nasilja u obitelji kao i pokušaj teškog ubojstva nevjenčane supruge i djeteta.

Podsjetimo, HRT je jučer saznao da su novorođenče i majka, srećom, stabilno. Djetetu su, javili su, rane sanirane i u dobrom je stanju. Budući da se radi o bebici staroj svega 20 dana, liječnici će ga ostaviti još nekoliko dana na promatranju.

Source link: www.telegram.hr