Đilas: Darija Kisić ne može da nanese štetu Goranu Markoviću kakvu god uvredu da kaže

foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ/DS)

Darija Kisić ne može da nanese štetu Goranu Markoviću kakvu god uvredu da kaže, rekao je za Danas Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde povodom uvreda koje je ministarka Darija Kisić Tepavčević uputila reditelju Goranu Markoviću.

– Ko je Goran Marković znaće i o njegovim delu učiti đaci u decenijama i vekovima koji dolaze. Istina, učiće i o Dariji Kisić tako što će izučavati šta nam se desilo u ovih deset godina i kako smo došli do toga da ovakve osobe poput Kisićke, Brnabićke, Vulina, Grčića i Vučića odlučuju o našim životima. I kako smo ostali živi i zlo pobedili – naveo je Đilas.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi i novopečena članica SNS izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, “anamnezu njegove bolesti”.

“Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, napisala je Kisić.

I dodala:“Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je ministarka.

– Vidim da su na mene nasrnuli i predsednica Vlade i dvoje njenih ministara. Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje delo kao poslednju odbranu – kratko je za Nova.rs prokomentarisao Marković reči ministarke

Sramne uvrede na račun Markovića osudila je i Skupština slobodne Srbije i brojne javne ličnosti.

Source link: www.danas.rs