Karadžić: Istina o Račku ne može da se sakrije, Osmani govori budalaštine

Izvor: Print Screen

Poslanica Pokreta socijalista u Skupštini Srbije Ana Karadžić izjavila je da je laž zbog koje je bombardovana Srbija raskrinkana, a da kosovska predsednica Vjosa Osmani može samo da nastavi da mrzi i laže, prenose Novosti. 

Povodom, kako je navela, niza laži i uvreda koje je «predsednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani iznela na račun ministra policije Aleksandra Vulina zbog prave istine o Račku», Karadžić je rekla da je «videla žaba da se konj potkiva, pa je tako i Vjosa Osmani širom otvorila usta da izgovori budalaštine i laži za koje bi volela da su istina». 

«I da se ceo svet obruši na ministra policije i našeg lidera Aleksandra Vulina, a kamoli jedna predsednica teritorije, istina o Račku ne može se više sakriti i poništiti. Laž zbog koje je bombardovana Srbija raskrinkana je, a predsednica nečeg što se zove Kosovo može samo da nastavi da mrzi i laže, ne baš pametno. Pošto je gospođa Osmani predsednica teritorije, poznate po kriminalu, korupciji, trgovini ljudima, organima i narkoticima i jednoj stranoj vojnoj bazi, nije ni čudo što slabo poznaje, a još manje primenjuje i poštuje zakone», navela je Karadžić.

Naglasila je da je Srbija suverena i međunarodno priznata država, da se u njoj predsednici i članovi vlade ne postavljaju kao na jednoj omeđenoj teritoriji, već da narod izlazi na izbore. 

«I zato, za sada, Aleksandra Vulina možete eliminisati samo fizički, ali ni tada istinu o Srbima i Srbiji nećete zaustaviti», odgovorila je narodna poslanica Vulinovog Pokreta socijalista Ana Karadžić kosovskoj predsednici Vjosi Osmani. 

Source link: www.kosovo-online.com